Mollenvanger hoorn

Voor € 125 euro all-in vangen wij ze voor u!

Mollen bestrijden in hoorn

Woont u in Hoorn en heeft u mollen in uw tuin? Iedereen is het er over eens: het laatste wat u wil is een molshoop in het gazon aantreffen. Mollen zorgen namelijk voor een hoop problemen. Ze zorgen ervoor dat uw mooie planten of gazon vernield worden. Mollen vernielen namelijk de wortels van al uw planten, waardoor deze sterven. Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing, dus ook als u last heeft van mollen in de tuin.

Mollen in de tuin? Bel een professional

Het kan weken duren voor je een mol te pakken krijgt. In die weken kan uw tuin nog veel meer schade oplopen. Of u dat ervoor over heeft, is nog maar de vraag. Ziet u het niet zitten om zelf de mollenvanger uit te hangen? Een mollenvanger vangt een mol in enkele dagen. Bel of mail met Ruud Schouten. Voor 125 euro all in (inclusief voorrijkosten en een week garantie) haal ik direct alle mollen uit uw tuin, zeker weten! 

Waarom molen laten vangen?

1. Uitstraling van uw tuin: wanneer er een molshoop in uw tuin ligt is de uitstraling van de tuin verpest.
2. Kosten: de tijd en geld die u in uw tuin heeft gespendeerd worden moeiteloos door een mol teniet gedaan. Een mol (tijdig) laten vangen is dan ook veel goedkoper.
3. Planten sterven zeer snel af: een mol haalt de wortels van uw planten weg waardoor deze afsterven.
4. Verzakte grond: mollen zijn enorm goede gravers. Door de tunnels onder uw tuin zal de grond veel sneller verzakken.

Waarom kiest u voor mollenweg.nl?

Snelheid

Is er snel actie nodig? Als het mogelijk is kom ik dezelfde dag nog langs om uw probleem op te lossen.

20+ jaar ervaring

In ruim 20 jaar heb ik al honderden tuinen molvrij weten te maken.

Garantie

Komen de mollen binnen een week toch weer terug? Dan kom ik kostenloos nog een keer bij u langs.

All-in prijs

Geen verborgen kosten zoals voorrijkosten, maar gewoon een vaste prijs.

Veelgestelde vragen

U bent gegarandeerd van alle mollen af. Komen de mollen binnen een week toch weer terug? Dan kom ik kostenloos bij u langs om de mollen te verwijderen.

Allereerst kom ik langs voor een analyse van het terrein. Hierbij kijk ik naar de grootte van het gebied waar de mollen actief zijn en hoeveel mollen er zitten. Vervolgens zullen de vallen worden gezet, dit duurt ongeveer maar een half uur!

Na 2 dagen kom ik weer terug om te bekijken of de mollen daadwerkelijk allemaal weg zijn. Zijn de mollen nog niet weg? Dan blijf ik vallen zetten totdat de mollen echt weg zijn. Vandaar de mol vrij garantie!

Dit alles voor maar €125!

Als u last heeft van mollen in de tuin, dan wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Maar is het mollen vangen wel zo makkelijk als op vele websites wordt voorgesteld? Het antwoord is nee. Mollen in de tuin vangen kan zelfs voor professionals een uitdaging zijn.

Ziet u het niet zitten om zelf de mollenvanger uit te hangen? Bel dan met Ruud Schouten: 0610125591. Ik haal de mollen uit uw tuin, zeker weten!

U kunt ervoor kiezen om de mollen hun gang te laten gaan of om zelf de mollen te vangen. Het risico hiervan is dat de mollen meer gangen maken en hierdoor meer schade aanrichten. Het is veelvuldig voorgekomen dat een geheel terras is verzakt! De schade die de mollen aanrichten wegen niet op tegen de kosten van het laten vangen van de mollen door een expert.

Mollen zijn vanaf het voorjaar tot begin van de herfst actief. De jongen van een mol worden in April geboren. Het is daarom aan te raden om voor deze periode de mollen uit uw tuin te hebben. Gebeurd dit niet, dan kan er onnodig veel schade ontstaan aan uw tuin.

Wat klanten zeggen

Waarom zou u mij zomaar op mijn woord geloven? Lees wat klanten hebben ervaren.

”Na zelf een aantal pogingen te hebben gedaan afgelopen week de vakman erbij gehaald. In een mum van tijd had hij de mollen uit onze tuin gevangen. Klasse! Mochten er in de toekomst weer mollen opduiken, dan begin in er zelf niet meer aan maar bel ik direct Ruud weer op!”

5/5

Ben de wit

”Ruud heeft ons afgelopen zomer geholpen met ons mollen probleem in de tuin. Nadat hij geweest is hebben wij geen mol meer gezien! Heel tevreden met de snelle service!”

5/5

Fam. Prins

Scroll naar top